Powered By Blogger

jueves, 7 de abril de 2016

Tour especial per l'aniversari de la Copa

El dia 12 abril, el RCD Espanyol i la seva Fundació organitzaran conjuntament un acte commemoratiu per celebrar el desè aniversari de la consecució de la 4ª Copa del Rei, a Madrid el 12 d'abril de l'any 2006. L'acte s'iniciarà a les 18:30h i consistirà en un Tour de l'Estadi especial i únic. Serà la 1ª experiència del projecte 'Tour Experience', que periòdicament organitzarà actes relacionats amb la història del club i a través del nou i modern Tour de l'RCDE Stadium.
Aquest acte consistirà en una taula rodona amb diversos protagonistes d'aquella final, el visionat d'un resum del partit i un breu tour (auditori, museu, vestuaris i terreny de joc) per l'Estadi. En aquest acte hi assistiran exjugadors com Moises Hurtado o David Garcia d'aquell equip campió, així com membres del seu staff tècnic i del Consell d'Administració d'aleshores. L'acte estarà conduït pel periodista i locutor de Catalunya Ràdio Eudald Serra, qui va transmetre, amb la seva singular emotivitat, la final de Copa a la mateixa emissora.
Hi ha un aforament limitat a 90 persones. El preu d'aquesta experiència és de 15€ per a socis i 20€ per no socis. A més, tots els assistents rebran un poster especial commemoratiu de la cita. Per apuntar-se és imprescindible enviar un mail a tour@rcdespanyol.com o bé trucar al 93.292.77.00 (extensió 3018). No t'ho perdis! Celebra el desè aniversari de la Copa del 2.006 amb una experiència única!

Atentament,

No hay comentarios:

Publicar un comentario