Powered By Blogger

martes, 25 de enero de 2011

L'Espanyol del Mil·leni


Redacció, 0:05 h. Les dades així ho confirmen: Mauricio Pochettino ha aconseguit enguany dur l´equip a una situació inèdita en aquestes alçades de temporada en el que portem de Segle XXI, sumant 37 punts després de 20 jornades, superant els també magnífics registres de l´equip d´Ernesto Valverde en el curs 2007-2008, en que es sumaven 36. I tot, després d´una victòria aconseguida a Getafe aquest passat diumenges gràcies a una segona part per emmarcar. A banda de lloar els mèrits d´un Mauricio Pochettino que un dia més va demostrar saber llegar perfectament el partit i, amb les seves decisions, va fer els retocs oportuns per tal de posar-lo en franquicia pels nostres, els tertulians de PericosOnline.tv, Javier de Haro, Mª Carmen Juárez, Quique Iglesias i Dani Balaguer, van passar revista a alguns dels homes més destacats del matx.

La Garcia Connection
En primer lloc, van apuntar al fet de com Sergio García va saber donar resposta a la confiança que en ell havia dipositat el tècnic blanc-i-blau donant-li un lloc a l´onze iniacial en lloc del que molts esperaven, veure un dia més Alvarito en punta d´atac. Com bé deia Dani Balaguer, "no pot recaure tota la responsabilitat de suplir Dani Osvaldo en Álvaro", opinió compartida per Quique Iglesias: "L´hem de dosificar". Tot i això, Mª Carmen Juarez va palesar el seu temor que aquesta alternança de rol pel que fa al davanter badaloní entre la titularitat i la suplència acabi descentrant-lo, quelcom que descartava De Haro, convençut de la mà destra de Pochettino per gestionar la situació. Tornant al davanter del Bon Pastor, De Haro va reconèixer que "no em va agradar la seva primera meitat, però m´encanta aquest futbolista. El que passa és que a ell se li nota mes que altres jugadors quan no està bé". Per Balaguer, per fi, "aquest és el Sergio que voliem veure, aquell pel qual el vam fitxar". Els nostres tertulians han destacat també l´altre García de l´equip, en Luis, que està signant una de les seves millors tempoades des de que se´l va fitxar provinent del Mallorca. Segons De Haro, "enguany farà el major número de gols en una temporada des de que és jugador de l´Espanyol -fins ara, 11-... Farà 6 mes del que porta fins ara". José Callejón també ha aunat en la seva persona paraules elogioses fins i tot d´aquells que havien estat crítics amb les seves actuacions; en aquest sentit Mª Carmen Juárez es justificava afirmant que "jo havia dit només que era millor que es quedés a la banqueta uns dies". Fins a tal punt es bo l´estat de forma de Calle, que Quique Iglesias reflexionava sobre el que hauria passat si arriba a mostrar aquest encert un parell de mesos abans: "Aquests gols arriben tard al mercat; si els hagues fet al novembre, hagués marxat ell al mercat d´hivern. Jo hagués preferit vendre Callejón que no pas Víctor".

Víctor, afectat per la seva situació?
Precissament, un dels homes que menys brillants van estar al Coliseum va ser Víctor Ruiz, el que alguns han interpretat com a normal quan s´està en una situació com la seva, al bel mig de l´huracà. Pel nostre company Dani Balaguer, "és injust dir que es tracta per les negociacions, és massa fàcil", quelcom compartit per Javier de Haro, que ha volgut desvincular totes dues circumstàncies. En canvi, Juárez i Iglesias, sense que les seves paraules hagin d´interpretar-se com un retret, consideren que en el fons seria quelcom normal i comprensible que tantes informacions que el tenien com a protagonista l´acabessin passant factura en moments puntuals.

Quant de temps més restarà Osvaldo a l´Argentina?
Aprofitant la presència de Mª Carmen Juárez al nostre plató, i donat que te una fluïda relació amb Dani Osvaldo, hem volgut conèixer quins són exactament els terminis de la seva estada a l´Argentina pel que fa a la primera fase de la seva recuperació, donat que les informacions fins el moment eren una mica contradictòries. La periodista de Mundo Deportivo ens explicava que el periode d´estada a terres sudamericanes era de dues setmanes, i que els 45 dies dels quals s´ha estat parlant correspondria a un global mínim estimat de recuperació

No hay comentarios:

Publicar un comentario