Powered By Blogger

lunes, 25 de abril de 2011

Pochettino: `Marxo molt cabrejat´


El tècnic blanc-i-blau considera injusta la derrota davant l´Sporting: `Hem fet mèrits per endur-nos un altre resultat´. L´hispanoargenti es mostra visiblement molest quan se li ha preguntat reiteradament sobre els motius de la suplència de Javi Márquez El tècnic espanyolista Mauricio Pochettino compareixia a la Sala de Premsa de l´estadi d´El Molinón empipat com poques vegades el recordem després de la manera en que, al seu parer de manera absolutament injusta, els seus homes havien caigut davant l´Sporting de Gijón, una derrota especialmente dolorosa i sobre tot, empipadora, segons ha insistit una i una altra vegada: "Marxem amb el cabreig d´haver perdut un partit el pes del qual l´hem portat gairebé sempre nosaltres, on hem tingut ocasions i no hem pogut definir on calia. Marxem amb la crueltat d´un resultat negatiu quan hem fet mèrits per endur-nos un altre resultat. L´empipament és gran, sobre tot veient la predisposició amb la qual hem afrontat el partit. Marxes enfadat perquè hem fet un bon partit en el còmput general, i l´Sporting només ha tingut una ocasió que ha estat transformada en gol; no havien fet tants de mèrits com per això".
No és moment de parlar d´estadístiques

Al tècnic se li ha preguntat directament quina de les estadístiques negatives que suma l´equip després d´aquesta derrota, la de partits sense guanyar lluny de Cornellà-El Prat o els que fa que no marca com a visitant li preocupa més; per a Pochettino, aquest no és moment de treure "unes estadístiques que ben segur seran totes negatives, l´important és analitzar aquest partit. Ja hi haurà temps al llarg de la setmana de veure-les, l´important és que avui hem merescut més i no hem tingut premi; si no som efectius a la meta rival és difícil aconsguir punts". Avui, un dia més, l´equip ha pagat molt cara una errada defensiva; Pochettino no ha volgut carregar però les tintes en la tasca de la cobertura: "De la mateixa manera que hi han errors defensius hi han en atac, quan falles davant el meta rival. Això és futbol, és competència, i hi hi han errades i encerts; però insisteixo, en el comput global, hem merescut més". Tampoc ha volgut parar especial atenció a les errades d´un Osvaldo que avui, a diferència de les últimes jornades, ha estat lent i poc encertat: "Altres vegades hem tingut més efectivitat cara a porta contrària. Hem gaudit d´ocasions, hem tingut la pilota i la iniciativa en el joc en bona part del partit, l´equip ha donat la cara, ha lluitat i ha competit, però ha marxat de buit; per això tinc un empipament bastant gran". De totes maneres, Pochettino ha insistit en que malgrat el tràngol viscut a terres asturianes, l´equip seguirà lluitant fins el darrer instant: "L´empipament ara mateix és gran, però cal passar página i treure les coses positives. Dilluns vinent tenim una bona oportunitat de treure els 3 punts davant l´Athletic Club. Hi han molts factors que fan que tingui aquesta sensació d´enuig, tant el resultat com veure´ns una mica més més avall a la taula, però lluitarem tot i saber que l´objectiu està ara una mica més lluny".
Molest per la reiteració de preguntes a l´entorn de la suplència de Javi Márquez

Un moment especialment tens ha arribat quan al tècnic se li ha preguntat insistentment pels motius de la suplència del migcampista badaloní Javi Márquez. Primer ha explicat els motius de treure´l a la gespa a la mitja part en substitució de Javi López justificant-ho en les targes vistes tant pel d´Osuna com per el central Raúl Rodríguez, que al seu parer afectaven el joc de l´equip: "La primera tarja de Raúl als 10 minuts més la de Javi López, totes dues injustes, condicionaven el joc. No hem volgut arriscar, i hem decidit donar entrada a Márquez, que per jugar 45 minuts està bé", afegint posteriorment que "si hagués cregut convenient que sortis d´inici, ho hagués fet; no busquem ara una explicació més enllà del futbolistic. Porta 7 o 8 jornades amb molèsties al turmell, i no és fàcil recuperar el ritme". Però quan se l´ha insistit en si el jugador estava o no per jugar 90 minuts, s´ha mostrat ja visiblement molest davant aquesta reiteració de preguntes: "Responc perquè sóc educat, però és una questió estrictament esportiva. Poc a poc ha d´anar agafant la forma, a mida que els seus lligament li permetin estar al 100%".

No hay comentarios:

Publicar un comentario