Powered By Blogger

lunes, 25 de abril de 2011

Per sobre de Messi i Cristiano Ronaldo


Deportes Cuatroº dedica un apartat a la jugadora de l´Espanyol Femení Vero Boquete, que ha aconseguit superar els registres golejadors dels dos ídols mediàtics. La davantera gallega es lamenta de les condicions de les jugadores de futbol a EspanyaEl Futbol Femení te per desgràcia molt poca presència als mitjans informatius de casa nostra, i només de manera excepcional aconsegueix fer-se un forat als programes d´esports adreçats al gran públic. Per això te encara més valor el fet que un espai de referència com Deportes Cuatroº dediqui un apartat especial a parlar de la figura d´una futbolista, ni que aquesta sigui amb diferència la millor d´Espanya. Estem parlant com no de Vero Boquete, la davantera i jugadora franquicia de l´Espanyol Femení, que amb 39 gols en 26 partits ha aconseguit situar-se per sobre en xifres de gols dels dos futbolistes més destacats del futbol nacional, Leo Messi i Cristiano Ronaldo -30 i 29, respectivament-. Vero, que ha acabat la temporada regular amb 13 gols més que la segona anotadora de la competició, Adriana Martín, que va deixar el Rayo a manca de 3 jornades pel final, i ha marcat en ni més ni menys que el 80% dels partits disputats enguany, reconeix que manté amb els seus dos companys masculins una mena de rivalitat a l´hora de fer gols: "Durant vàries jornades, quan ells feien triplet i semblava que estaven picats, i jo també en feia els mateixos. Anavem una mica a la par". La gallega reconeix que estaria encantada d´intercanviar experiències amb tots dos, sobre tot, amb el futbolista argentí: "M´agradaria compartir entrenament i toc amb ells, tot i que em quedo amb Messi, em sembla un jugador més complet".
Campiones amb sous mileuristes

La Vero, que com la resta de les seves companyes del Femení ha estat aquestes darreres setmanes a l´ull de l´actualitat no pas pels seus grans èxits, com ara la classificació per la gran final de la Superlliga, sino pels dubtes que hi ha a l´entorn de la continuitat del Femení, ha explicat que la vida per una jugadora de futbol a Espanya no és gens fàcil, posant-se ella mateixa com a exemple: "Quan era petita no estava permés jugar amb els nens, i al començament va ser complicat. Quan ets una nena encara entens menys coses com aquesta. A Espanya no es permet que les jugadores siguin professionals; tenim fama, i és així, de ser un país masclista. Saps que no viuras d´això, poques poden aspirar a cobrar més de mil euros".
El 21, un orgull

A la seva entrevista, Boquete no ha perdut oportunitat d´explicar com d´especial és per a ella dur el dorsal 21 a la seva esquena, un número que va escollir gairebé per casualitat i que ara mateix llueix com homenatge a l´etern Dani Jarque: "Quan vaig arribar al club ara fa tres anys el vaig agafar per la meva edat; per desgràcia va succeir la mort d´en Dani, i ara és el meu número i el porto amb molt d´orgull".

No hay comentarios:

Publicar un comentario