Powered By Blogger

miércoles, 23 de diciembre de 2009

PRESENTACIÓ DEL III TORNEIG DE PENYES DE FUTBOL 7 DE CORNELLÀ. COMUNICAT DE LA FCPE. RECOLLIDA DE JOGUINES A MONTCADA I REIXAC


PRESENTACIÓ DEL III TORNEIG DE FUTBOL 7 DE CORNELLÀ
Aquest dissabte dia 19, a las 6 de la tarda, el local social de la Penya Espanyolista de Cornellà, el carrer Riereta, número 9, els costat mateix del Estadi del R.C.D. Espanyol, tindrà lloc l’acte de presentació i el sorteig, del III Torneig de Penyes de futbol 7, que organitza la penya de Cornellà. El Torneig tindrà lloc el dissabte 2 de gener, a las instal•lacions de la Fontsanta de Cornellà, i participaran els equips de les penyes de Sant Boi, Sant Joan d’ Espi, Pericos del Poble Nou, Gar-Rafeques, Honor Perico i Juvenil, Aixi com la local de Cornellà y Fontsanta. La Penya Espanyolista de Cornellà, que presideix Xavi Edo, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Penyes, va inaugurar al pasta 15 de novembre el seu nou local social del carrer Riereta i ja prepara el proper Aplec de Penyes de 2010.


--------------------------------------------------------------------------------

COMUNICAT FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES



El dia 6 de desembre va fer un any que la Junta de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, que tinc l'honor de presidir, es va fer càrrec de la mateixa.

Durant el transcurs d'aquest any han succeït fets molt importants per l´esdevenir del nostre Club, fets que han marcat el present i el futur del nostre estimat RCD Espanyol i de tots nosaltres.

Ha estat un any intens per part de tots els que formem part del univers RCDE del que no ha estat al.liena la FCPE.

La feina ha estat dura però sens dubte ha valgut la pena i es per aquest motiu que, en nom de la Junta i en el meu propi, vull agrair a totes les Penyes, a tots els departaments del Club i als mitjans de comunicació el suport que ens han donat per tirar endavant el nostre projecte.

Moltes gràcies!

Visca l'Espanyol

Alberto Ariza
President de la FCPE

E info@fcpe.cat
www.fcpe.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario