Powered By Blogger

lunes, 7 de diciembre de 2009

ELS NOSTRES CEDITS: ROMÁN, QÜESTIONAT A TENERIFE. SIELVA, PERDUT A CASTELLÓ. JONATAS GAUDEIX DE MINUTS AL CAMPIONAT CARIOCA

A les taules trobarem la data del partit(data), la jornada de lliga - partit - resultat (jornada), minuts jugats (MJ), minut en que va veure tarjeta (T) i minut del gol (G). Sota hi ha un resum total de la temporada (lliga i copa) on es diu l'equip, partits titular (Tit), partits com a suplent (Sup), targetes grogues (TG), targetes vermelles (TV) i finalment un total de tot plegat: total de minuts jugats (MJ) i total de gols (G). En un partit de Copa, es diu el número de ronda (rX) que és i si és anada (a)o tornada (t). Per exemple, Copa del Rei (r2/a), segona ronda de la Copa del Rei, partit d'anada.

--------------------------------------------------------------------------------

Partit del cap de setmana:

0 Min.

Valladolid 3-3 Tenerife

El Tenerife buscava per tots els mitjans possibles trencar la mala ratxa que duia a domicili, on havia patit 5 derrotes en 5 partits. En aquesta petita revolució, l'entrada de Ricardo al costat del sempre fix Míkel Alonso va relegar Román a la banqueta. Esperem que l'argentí no perdi pes a l'equip

7 Min.

Sevilla 2-2 Málaga

El jugador lleonès va entrar a punt d'acabar un partit que el Málaga guanyava 0-2 i es va deixar empatar. Valdo es va moure per tot el front d'atac però no va protagonitzar cap intervenció de mèrit. De moment, no acumula mèrits suficients per tornar a l'Espanyol.

El lateral francès continua amb la recuperació de la seva lesió de llarga durada. La bona notícia és que sembla que Béranger ha escurçat els terminis i sembla que podrà tornar a jugar aquesta mateixa temporada. Esperem que quan torni pugui guanyar la presència a l'equip que no tenia al principi de la temporada.

0 Min.

Rayo 3-3 Real Sociedad

Tal i com comentàvem la jornada passada, sembla que la presència de dos jugadors tan fets a la categoria com Movilla i Míchel és un obstacle difícil de superar per Ángel. Tanmateix, és sorprenent que s'hagi convertit en un jugador que el Rayo utilitzi gairebé només als partits de Copa.

0 Min .

Cartagena 1-0 Huesca

Una altra jornada en què Sielva no juga cap minut al partit del Cartagena, equip que marxa líder de la Segona Divisió i malauradament no gràcies a la seva participació. Tot sembla indicar que Sielva fa més falta a l'Espanyol que a l'equip murcià.

90 Min.

Cádiz 3-1 Celta

Casilla va complir contra el Girona un partit de sanció després de la seva expulsió contra el Villarreal B, però el baix nivell mostrat pel seu suplent, el txec Zlámal ha portat de nou al porter d'Alcover a la titularitat. Davant el Celta va completar un partit sobri, amb un parell d'intervencions de mèrit a la primera meitat.

39 Min.

At. Paranaense 2-0 Botafogo

El migcampista brasiler va entrar al camp amb 1-0 al marcador, però no va poder fer res per canviar el signe del partit. La nota positiva és que va ser el jugador número 12, atès que la seva va ser la primera substitució del Botafogo i va jugar la segona part gairebé sencera.

0 Min.

Aris Salònica 1-1 Panionios

La semana pasada un minut i en aquesta, cap. El jove lateral brasiler no acaba de convèncer i encara no s'ha guanyat un lloc al quart classificat de la lliga grega. Per cert en aquest partit Sito Riera i Isaac Becerra van jugar 90 i 83 minuts respectivament.