Powered By Blogger

martes, 16 de agosto de 2011

Osvaldo tindria peu i mig a l'Atlético de Madrid


El futur de Dani Osvaldo estaria, si no canvien molt les coses, lligat a l´Atlético de Madrid. Avui el diari AS explica com el Killer s´hauria compromès ja amb l´equip matalasser, i com diumenge passat Gil Marín hauria deixat pràcticament tancat a Eivissa el traspàs del davanter italoargentí amb el nostre club.
Osvaldo perdonaria el 15%

L´Atlético hauria quedat pràcticament tancat el fitxatge diumenge passat a Eivissa després de la reunió mantinguda pel conseller delegat blanc-i-vermell, Miguel Ángel Gil Marín, i Dani Sánchez Llibre, màxim accionista de l'Espanyol i propietari del cinc per cent de la fitxa del davanter (un altre cinc per cent és del president, Ramon Condal). Les xifres respectarien la promesa que el club blanc-i-blau va fer al principi d´aquest veritable culebrot: 20 milions, repartits en 20 fixos i quatre variables, per conceptes assequibles com a partits jugats o classificació de l´Atlético. Osvaldo, en principi, perdonarà el seu 15 per cent, de manera que al final l'Espanyol s'assegurarà ingressar 18 milions nets. Pel que fa a les fòrmules de pagament, que encara s´estarien estudiant, l´Atlético oferiria ara vuit milions i altres vuit ajornats, en tant que l´Espanyol voldria més diners ara al comptat.
Una operació on hi han molts actors implicats

Segons apunta l´AS, aquesta podria ser la cronologia dels propers esdeveniments: l´Atlético espera en primer lloc solucionar la sortida de Diego Forlán, que podria ser el substitut de Samuel Eto´o a l´Inter de Milà. La seva marxa és necessària per fer un forat a Osvaldo, que es convertiria en company de Radamel Falcao, amb el qual els matalassers tenen també un acord, i pel qual pagaran 38 kilos al Porto. Primer s´anunciaria el fitxatge del colombià, i posteriorment, el d´Osvaldo, que hauria d´esperar el seu torn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario