Powered By Blogger

jueves, 12 de mayo de 2011

Per una nit màgica a Cornellà - El Prat

El xiulet final del partit d'ahir ens deixava virtualment fora d'Europa. Amb el Sevilla a sis punts i l'Atlético a tres però amb dos partits teòricament plàcids la classificació europea semblava una utopia. Tant és així que la crònica de La Vanguardia de Juan Antonio Casanova d'avui fa servir aquesta mateixa paraula, utopia, per definir les opcions reals que tenim per anar a Europa. Ai, JAC (així se'l coneix al món periodístic), que vas enviar la crònica a l'impremta abans d'hora!

Bat, bi, hiru, lau, Osasuna... gora!

Dos gols d'Osasuna en quatre minuts fatídics pel Sevilla ens obren de bat a bat les portes d'Europa. Tan és així que vam passar d'estar virtualment fora a dependre de nosaltres mateixos. Sí sí, no estic fent conya. Tot i la merda de segona volta que estem fent amb només quinze punts al sarró, depenem de nosaltres per treure la samarreta blanc-i-blava a passejar per Europa la temporada que ve. No serà gens fàcil, ja que la primera parada és a La Romareda davant d'un Zaragoza que s'hi juga la vida. Ens apretaran molt, moltíssim, però si aconseguim marcar primer la podem fer molt grossa.

Un jugador "acabat" que no ens podrà ajudar

Les curiositats del destí fan que diumenge juguem no tan sols a La Romareda, sinó també al Sánchez-Pizjuán. Si el Sevilla punxa a casa davant de la Real Sociedad, l'empat a La Romareda és suficient. Lamentablement el davanter titular de l'equip txuri-urdin, que és el màxim golejador de l'equip juntament amb dos companys més, no ens podrà donar un cop de mà ja que serà baixa per al partit de Diumenge. Ahir va veure la cinquena tarjeta groga a la lliga i estarà sancionat. Hagués estat irònic que fos ell qui ens donés l'empenta final per entrar a Europa, no trobeu?

Per una nit màgica

L'estadi de Cornellà - El Prat té gairebé dos anys d'història. Hi hem viscut alegries, decepcions, partidassos, patxangues infumables, plens històrics i partits amb mitja entrada. Només ens falta una cosa per viure: una nit màgica. Podria haver estat a la Copa contra el Getafe l'any passat, contra l'Atlético aquest any o al derbi contra el Barça de la present temporada. Fins ara no ha pogut ser, però si arribem a la darrera jornada amb opcions, Cornellà - El Prat ha d'estar ple fins a la bandera davant del Sevilla. Hem de posar el primer gra de sorra per construïr una nit màgica que ens porti a Europa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario