Powered By Blogger

domingo, 28 de noviembre de 2010

València CFF 0-Espanyol Femení 10: Golejada d´escàndol

Redacció, 15:40 h. Poc es pot dir d´un partit quan acaba amb un resultat de la contundència del que avui han disputat a Beniferri València CFF i Espanyol Femení, un 0-10 que posa en evidència la superioritat, absoluta, sense discusió possible, de les futbolistes d´Óscar Aja, que no aixequen el pedal de l´accelerador i segueixen sense donar cap opció als rivals davant els quals es van enfrontant setmana rera setmana. Erika ha estrenat el marcador quan només s'havien jugat 11 minuts, i abans del descans, han anat caient altres 3 a mans de Vero Boquete, un altre cop Erika, i Mesi. A la segona meitat, i sense caure víctimes de l´autocomplença o la relaxació, amb una professionalitat encomiable, han anat succeïnt-se els gols obra de Vero (2), Willy (2), Kenty i Monforte. Una golejada d´escàndol que demostra qui és l´únic amo i senyor del Grup B de la Superlliga Femenina.