Powered By Blogger

sábado, 19 de junio de 2010

A Mèxic es fan ressò del possible interès en Carlos Vela


La principal agència de notícies del país centreamericà parla de la possibilitat que el davanter dels Gunners sigui objectiu cara a la propera temporada, però reconeixen que és una opció força complicada

Redacció, 22:00 h. Notimex, l´agència estatal de notícies de Mèxic, s´ha fet ressò les darreres hores del possible interès, ja publicat fa uns dies a casa nostra, que podria tenir l´Espanyol en l´extrem esquerre de l´Arsenal Carlos Vela.

En la nota informativa difosa al país centreamericà es diu que el director esportiu Ramón Planes hauria mantingut converses amb Mauricio Pochettino per a delinear una probable contractació del futbolista, i és que el fet que la prioritat per a l´Espanyol és un jugador que doni profunditat, de preferència pel sector esquerre, posició on Vela es desenvolupa tant amb la selecció mexicana com amb el seu club, serveix per donar cobertura en aquesta possibilitat.

Tot i això, en la mateixa notícia reconeixen que aquesta possible contractació no és gens senzilla, ni per motius econòmics, ni pel fet que l´agent del futbolista, Eduardo Hernández, va assegurar en dies passats que el davanter seguirà amb els Gunners malgrat la poca presència que ha tingut aquesta passada temporada.

Recordem que abans de provar l´aventura anglesa, Vela havia jugat a Espanya, concretament a les files de la UD Salamanca i de l´Osasuna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario