Powered By Blogger

sábado, 19 de junio de 2010

James Rodríguez podria ser el tapat


Segons l´Sport, l´extrem colombià de Banfield seria el gran objectiu de la direcció esportiva per convertir-se en el reforç per a la banda esquerra. Les alternatives serien Mark González, Mouche i Dátolo

Redacció, 6:50 h. Segons publica avui el diari Sport el nom de l´extrem amb el qual l´Espanyol porta mesos negociant per tal de que es converteixi en nou futbolista de l´entitat i reforci la banda esquerra de l´equip és el colombià James Bam Bam Rodríguez. Rodríguez, que amb només 19 anys és un dels més sòlids valors de tot el futbol sudamericà, juga a l´equip argentí de Banfield, i com és normal donada la seva projecció, te altres núvies a banda de l´Espanyol, com ara Benfica i Lazio, el que podria dificultar la que seria gran esperança de l´equip de Planes, poder anunciar en els propers dies la seva arribada a Barcelona. Sigui com sigui, i sempre segons l´Sport, l´entitat, que va ser la primera del Vell Continent en preguntar pel futbolista, estaria ben possicionada davant els altres clubs que pretenen fer-se amb la joia del Taladro, i es confia en que l´operació pugui arribar a bon port. De fet, ara fa una any s´hauria fet una oferta de 5 milions pel fiutbolista a pagar en diferents terminins, i ara es podria intentar una fòrmula semblant, recorrent si és necessari als avals personals d´alguns consellers.

James Rodríguez és un futbolista que es caracteritza per la seva tècnica i pel seu agoserament sobre la gespa, que van fer que ara fa dos anys els scouts de Banfield decidissin apostar per ell en veure´l jugar al Mundial sub17. Rodríguez és el futbolista més jove en marcar un gol a la història de la Lliga argentina, i també l´estranger de menor edat en proclamar-se campió -Clausura 2008-, i fa unes mesos clubs com l´Udinese i la Juventus van intentar endur-se´l a Europa, el mateix que pretendria fer ara l´Espanyol.

Cas que l´opció James Rodríguez acabés anant-se´n en orris, el club tindria una llista alternativa on hi figuraria en primer lloc Mark González, que vindria avalat per un home amb molt d´ascendent sobre Mauricio Pochettino, El Loco Bielsa, a banda de Mouche, de Boca Juniors, i Dátolo, del Nàpols, aquests vindrien cedits amb opció de compra, en tant que en en el cas del xilè intentarie fer-se amb el jugador en propietat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario