Powered By Blogger

miércoles, 26 de mayo de 2010

Un gest encomiable, i una recompensa de categoria

Avui el diari Penedes Digital explica la història de l´Arnau Bogunyà, un jove seguidor espanyolista que ha vist recompensada la seva honradesa amb un premi ben especial, la samarreta del seu ídol, Raúl Tamudo


Redacció, 17:00 h. De vegades hi han històries que serveixen per reconciliar-te amb el gènere humà, en tant que permet constatar com emmig d´un món on massa sovint impera l´egoisme hi han persones que malgrat les seves especials circumstàcies demostren tenir una gran humanitat. Aquest és el cas d´un jove seguidor espanyolista, Arnau Bogunyà, que al mateix temps que ens dóna tota una lliçó d´honradesa ens omple certament de molt d´orgull per compartir fílies futbolístiques amb ell.

Aquesta bonica història, que publica avui Penedès Digital, comença el passat dia 7 d'abril, quan l'Arnau, treballador de l´equip de neteja de places de la cooperativa Nou Verd, que dóna feina i el suport a persones amb especials dificultats, poc abans de plegar de treballar, va trobar al terra d'un parc de La Girada una llibreta d'estalvis i un sobre amb la quantitat de 450 € en efectiu. Sense dubtar-ho ni un moment va lliurar aquests objectes al seu cap d'equip, que al seu temps ho va entregar a la Policia Local. La troballa va resultar ser de la mateixa persona, en Ramon, un jubilat veí de La Girada que com feia habitualment havia anat a treure els diners de la pensió de jubilació per passar el mes. Aquests diners, absolutament necessaris per poder assumir les seves despeses bàsiques, li van ser retornats al seu propietari l´endemà mateix, amb el que la tranquil·litat va poder tornar a casa d'en Ramon.

El passat 15 de maig, la cooperativa Nou Verd va celebrar el seu habitual dinar de germanor, i el seu consell rector va aprofitar l'acte per compartir i fer públic el gest de l'Arnau. Fernando Garcia, regidor de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, present en l´acte, va tenir unes paraules d'agraïment cap al treballador i per tota la cooperativa, i va aprofitar per fer-li entrega al jove d´un obsequi ben especial, la samarreta oficial del RCD Espanyol, "equip del qual l'Arnau és un gran simpatitzant", signada per en Raúl Tamudo.

Tot un exemple el d´aquest jove que ha vist recompensada la seva gran honradesa, a qui desitgem des-d´aquest portal segueixi endavant en la seva lluita personal per superar-se dia rera dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario